Evenementen en wedstrijden

Op zondag 26 maart zijn de clubkampioenschappen 2017 gehouden voor alle leden van Taxandria Gym&Turnen.

De dag was verdeeld in drie wedstrijden. Als eerste waren de kinderen die recreatief turnen aan de beurt. Kinderen van alle leeftijden die hun mooiste kunsten lieten zien aan de vele aanwezige ouders, familieleden en vrienden. Ze werden beoordeeld door een echte jury en beloond met een mooie medaille. Voor de top 3 zat er zelfs een wisselbeker bij.

Hieronder de foto van alle turnsters van deze groep:
CK 2017 gymgroep

In de middag stonden de kleinste wedstrijd turnsters klaar, ook wel bekend als onze jong-talenten. Vergezeld door de meiden die wedstrijd turnen in divisie 5 en 6. Voor sommige meiden de kans om te laten zien wat ze kunnen (maar nog niet mogen in officiele wedstrijden), voor anderen hun allereerste wedstrijd en dus erg spannend. Er werd per toestel een bronzen, zilveren en gouden medaille uitgereikt, een ware medaille regen dus.

Alle turnsters van deze groep staan hieronder op de foto:
CK 2017 turn+ en jong talent

In de laatste wedstrijd van de dag waren de wedstrijd turnsters aan de beurt samen met de jongens. Sinds afgelopen januari is een nieuwe jongensgroep opgestart onder leiding van Jeroen van Helvert en zijn assistent Luc. Met veel enthousiasme begeleiden ze deze jongens. De zenuwen waren er voor de wedstrijd niet alleen voor de jongens maar ook zeker voor de begeleiding, aangezien het voor hen ook de eerste keer was. De jongens turnden de vleor, rek, ringen, brug en sprong. De jongens hebben er veel plezier en ervaring mee opgedaan en ook hier zijn er medailles verdiend.
De meiden lieten extra moeilijke oefeningen zien. Zo zijn er Tsukahara’s gesprongen over de Pegasus en hebben we iemand zien reuzen aan de brug. Voor de vele toeschouwers was dit een mooi spektakel om van dichtbij te zien. Ook hier werden er per toestel medailles uitgereikt en uit deze groep is ook de Clubkampioen voortgekomen.
Voor het aanstormend talent heeft Renske van de Ven de wisselbeker gewonnen, de grote Clubkampioen is Alessia van Rooij geworden, ook zij heeft de wisselbeker in ontvangst genomen. Ook waren er twee zeer ervaren turnsters bij deze wedstrijd aanwezig, Melanie en Ilja, zij hebben laten zien dat ze op een aantal toestellen hun kunsten zeker nog niet verleerd zijn.

Op onderstaande foto staan alle jongens en turnsters van de wedstrijdgroep
CK 2017 wedstrijdgroep

Hieronder de foto van de trotse clubkampioenen.
CK 2017 kampioenen

Al met al kijken we op een zeer sportieve en geslaagde dag terug en danken we iedereen voor de komst en inzet voor deze dag.

Dank ook aan onze “huisfotograaf” Remco van de Sande voor het maken van de foto’s.
remco logo

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑